دکتر جواد زرگوشی

دکتر زرگوشی

فوق تخصص اندویورولوژی 

از دانشگاه کالیفرنیا در سان فرانسیسکو

مرتبه علمی: استاد

 

چکیده: دکتر جواد زرگوشی در سال 1344 در محله ی زرگوش عبده (هرمزآباد) در شهرستان مهران،  واقع در استان ایلام به دنیا آمده است . تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در شهرستانهای مهران و ایلام ، تحصیلات دوره پزشکی عمومی و رزیدنتی اورولوژی را در کرمانشاه ، و تحصیلات فوق تخصصی در رشته اندو- اورولوژی و جراحی لاپاراسکوپیک را در دانشگاه وین در اتریش و دانشگاه کالیفرنیا در آمریکا، با کسب مدرک معتبر به پایان رسانده است. ایشان هم اکنون در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، پروفسور اورولوژی می باشد.


سابقه خانوادگی: والدین دکتر زرگوشی،  زنده یاد علی اکبر زرگوشی و زنده یاد هاجر سلیمانی می باشند. پدر و پدریزرگ  ایشان (روانشاد، عبده)،  سالیان سال منشاء خدمات عام المنفعه فراوان و بی چشمداشت به مردم مهران بوده اند ولذا  خانواده ی ایشان از محبوبیت و احترام بسیار در نزد مردم مهران برخوردار می باشند. مادر و اقوام مادری ایشان نیز به نیکنامی، امانت داری، خیر خواهی و درستکاری شهرت دارند. والدین، برای ایشان الگوهای واقعی انسانهای تلاشگر و درستکار بوده اند.

دوران کودکی: محیط خانوادگی بسیار مساعد بوده است. محبت سرشار و بی قید و شرط توسط والدین،  موجب شده که در بزرگسالی نیازی به تحسین و تمجید و یا هراسی از انتقاد، سرزنش و سنگ اندازی توسط دیگران نداشته و در عوض مکانیسم ها و مشوق های درونی، نقش اصلی و پایدار را در زندگی و انگیزه های کاری ایشان ایفا کنند.


همسر و
فرزندان
: همسر دکتر زرگوشی، خانم مژگان خسروی پور ، و فرزندان ایشان،  نیوشا ، آتوسا و آریا می باشند.


تحصیلات رسمی و حرفه ای: دکتر زرگوشی تحصیلات ابتدائی ، راهنمائی و نیز سال اول دبیرستان را در شهرستان مهران به اتمام رسانده است. با شروع جنگ و اشغال مهران توسط عراق در مهر ماه 1359، همراه با خانواده به شهر ایلام آواره شده، 3 سال آخر دوره متوسطه را در ایلام گذرانده و در خرداد ماه سال 1362 مدرک دیپلم متوسطه را دریافت کرده است. در تمامی سالهای تحصیل ابتدائی، راهنمائی و متوسطه،  دانش آموز ممتاز بوده ، و از جمله، به پاس شاگرد اول شدن در هر پنج سال دوره ی ابتدائی، و نیز شاگر ممتاز بودن در دوره ی راهنمائی،  از وزیر آموزش و پرورش وقت، لوح تقدیر گرفته است. در سال 1364 در کنکور سراسری شرکت کرده و در رشته پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه پذیرفته شده است. دوره پزشکی عمومی را در اول مهر ماه سال  1371 به پایان رسانده ، و بدون وقفه،  با سهمیه دانشجوی ممتاز، دوره رزیدنتی رشته اورولوژی را در دوم مهر ماه سال 1371 در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه آغاز کرده است.
در اول مهر ماه سال 1375 تحصیلات تخصصی اورولوژی را با کسب مدرک بورد به پایان رسانده است.
دکتر زرگوشی در سال 2004 دوره ی فلوشیپ اندو- اورولوژی و جراحی لاپاراسکوپیک را در اتریش زیر نظر پروفسور یانچک ، رئیس انجمن اورولوژی اتریش با موفقیت و با کسب مدرک معتبر به اتمام رسانده است. همچنین در سال 2005
دوره ی فلوشیپ اندویورولوژی و جراحی لاپاراسکوپیک را در آمریکا زیر نظر پروفسور مارشال استالر، رئیس بخش اندویورولوژی و جراحی لاپاراسکوپیک دانشگاه کالیفرنیا در سان فرانسیسکو،  با موفقیت،  و با کسب مدرک معتبر، که به تائید سازمان نظام پزشکی ایران نیز رسیده،  به پایان رسانده است. تحصیلات فلوشیپ در اتریش و آمریکا تماما با هزینه ی شخصی و بدون هیچ گونه کمکی از سوی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و یا دانشگاه های اتریش و آمریکا بوده است.
اساتید دکتر زرگوشی در دوره ی فلوشیپ، از برجسته ترین اتوریته های اورولوژی در سطح جهان هستند و هر کدام، علاوه بر کشفیات و نوآوریهای متعدد، و نوشتن دهها فصل از کتب مرجع، صدها مقاله ی درجه یک و تاثیرگزار در معتبرترین ژورنالهای بین المللی منتشر کرده اند. دانشگاه کالیفرنیا در سان فرانسیسکو، در 22 سال اخیر، همواره یکی از ده دانشگاه برتر آمریکا بوده  و  تاکنون پنج تن از اعضای هیئت علمی آن، از جمله پروفسور مایکل بیشاپ، که از سال 1998 تا سال 2009،  رئیس  این دانشگاه بود، برنده ی جایزه ی نوبل شده اند. دانشگاه  وین در اتریش
، در سال 1365 میلادی تاسیس شده و تاکنون پانزده تن از اعضای هیئت علمی آن برنده ی جایزه ی نوبل شده اند.

 
سابقه کاری: دکتر زرگوشی دوره ی طرح نیروی انسانی را از تاریخ 14 آبان 1375 تا تاریخ 13 آبان 1377 در بخش اورولوژی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گذرانده است. از 7 آبان1377 در بخش اورولوژی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به عنوان استادیار پیمانی آغاز به کار کرده است. از 21 اسفند 1380 استخدام رسمی آزمایشی و از 19 اسفند 1383 استخدام رسمی قطعی شده است. دکتر زرگوشی در 18 مرداد 1384 به مرتبه دانشیاری و در 16 تیر 1389 به مرتبه استادی ارتقاء یافته است.


عملکرد آموزشی: دکتر زرگوشی ، علاوه بر سالها آموزش دادن
به رزیدنتها و دانشجویان پزشکی،  و دانشجویان دوره ی کارشناسی ارشد مشاوره ی مامائی،  با کسب صلاحیتهای لازم، مجوز گزینش و آموزش دانشجوی دکترای تخصصی پژوهش محور در رشته ی بهداشت باروری را  نیز از وزارت بهداشت دریافت کرده است.


عملکرد درمانی: دکتر زرگوشی ، از ابتدای کار بالینی مستقل در سال 75، تا بیست و دوم مهر ماه نود و نه (زمان به روز شدن این رزومه)،  شصت و سه  هزار و یکصد و هشتاد و یک بیمار را مداوا کرده است. دکتر زرگوشی، شخصا،  از روز نخست، برای تمامی بیماران خود، پرونده ی الکترونیک تشکیل داده که همواره قابل دسترس است و جزئیات تمامی مراجعات بیماران را در طول زمان، همراه با شماره تلفن و آدرس آنها ثبت کرده است. بانک اطلاعاتی حاصله، مبنای مقالات علمی دکترزرگوشی می باشد. دکتر زرگوشی، با وجود نداشتن هیچگونه منع قانونی برای کار در بخش خصوصی، تمامی اعمال جراحی بیماران خود را،  در بخش دولتی  انجام داده ، و هیچ بیماری را برای عمل جراحی، به بیمارستانهای خصوصی نبرده است.

 
بازده پژوهشی: دکتر زرگوشی،  در معتبرترین ژورنالهای درجه یک بین المللی اورولوژی در آمریکا و اروپا ،  24 مقاله ی پژوهشی منتشر کرده است. مقالات ایشان بدون صرف بودجه ی دانشگاه،  و صرفا بر اساس تجربیات بالینی شخصی نوشته شده اند.  مقالات علمی دکتر زرگوشی ، بارها، در معتبرترین کتاب مرجع رشته اورولوژی (تکست بوک کمپل-والش اورولوژی) مورد استناد و ارجاع قرار گرفته اند. مقاله ایشان در ژورنال اورولوژی در باره یک نوع تراومای تناسلی، پر ارجاع ترین مقاله ی جهان در باره تراومای مذکور می‌باشد. همچنین، به تصریح  تکست بوک کمپل - والش اورولوژی، مقاله ی ایشان در باره ی نقش تراوما در بیماری پیرونی، بهترین مقاله ی جهان در این زمینه می باشد. 
تا بیست و دوم مهر ماه نود و نه (زمان به روز شدن این رزومه)،  دکتر زرگوشی با  اچ ایندکس پانزده، رتبه ی سوم پژوهشی را در بین اعضاء هیئت علمی بالینی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دارا می باشد. در سطح کشور نیز، بر پایه ی گزارش واحد علم سنجی وزارت بهداشت، تا بیست و دوم مهر ماه نود و نه،  دکتر زرگوشی، در بین 237  اورولوژیست دانشگاهی کشور، از نظر اچ-ایندکس ، رتبه ی دوازدهم  و از نظر استناد به ازای هر مقاله (ایندکسی که اهمیت مقالات منتشره را نشان می دهد) ، رتبه پنجم را دارا می باشد. همچنین،  تا بیست و دوم مهر ماه نود و نه ، در بین 57  اورولوژیست دانشگاهی در کشور که در زیر شاخه های گوناگون اورولوژی،  مدرک فلوشیپ دارند،  از نظر اچ-ایندکس ، رتبه دوم و از نظر استناد به ازای هر مقاله، رتبه ی سوم را دارا می باشد. دکتر زرگوشی از نظر استناد به ازای هر مقاله،  در بین هجده  نفر فلوشیپ اندویورولوژی دانشگاهی در کشور، رتبه ی نخست  را دارا می باشد.
 دکتر زرگوشی در سال های 1380 و 1382 به عنوان پژوهشگر نمونه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه،  و در سال های 1386 ، 1387 ، 1388 ، 1389 ، 1390،  1391 ،  1393 ،  1395  ، و  1396 به عنوان پژوهشگر برتر این دانشگاه معرفی شده و از جمله، در سال 1396، در بین تمامی پژوهشگران بالینی و علوم پایه ی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ، رتبه ی نخست را کسب کرده است.
دکتر زرگوشی داور مقالات ارسالی به ژورنال های تخصصی زیر می باشد:

- The Journal of Urology (official journal of the American Urological Association)

- Urology (official journal of the Société Internationale d'Urologie)

- ( The journal of sexual medicine (official journal of the Internation Society of sexual medicine

دکتر زرگوشی عضو انجمنهای تخصصی زیرمی باشد :
 
American Urological Association

European Association of Urology

Endourological Society

سوابق اجتماعی: دکتر زرگوشی ، در دهه ی شصت، در جنگ دفاعی علیه تجاوز عراق و حامیانش به میهنمان، داوطلبانه، به رزمندگان پیوسته و در خط مقدم جبهه ی مهران (مناطق عملیاتی چنگوله و گرشیر) از میهن دفاع کرده است. همچنین، در سالهای 62 تا 64 در جهاد سازندگی استان ایلام، به روستائیان دهستان میشخاص خدمت کرده است. با این وجود، نه خودش با سهمیه ی رزمندگی به دانشگاه آمده ، نه فرزندانش برای ورود به دانشگاه ، از سهمیه ی فرزند رزمنده بودن، استفاده کرده اند.

 

علائق ورزشی: دکتر زرگوشی ، سالهاست که به طور منظم ،  در دو رشته ورزشی دو  ده هزار متر و شنای پروانه فعالیت می کند.